Welkom

U wilt een woning bouwen of verbouwen? U heeft zelf ideeën maar zoekt een stuk begeleiding? U zoekt een architectonisch ontwerp om uw droomhuis te realiseren? Dan kunnen wij samen architectuur maken! Meerdere particulieren heb ik begeleid. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Veel klanten met wie ik werk vinden mijn ideeën onverwacht en verrassend. Zie onderstaande recensies. Als architect werk ik vanuit Ellecom in de omgeving van Arnhem.

Recensies

Wij zijn heel blij met het ontwerp van Niek voor onze keuken. Met name het idee van een deur i.p.v. een raam in de voorgevel – voor een mooie lichtinval op het kookeiland – sprak ons erg aan. Niek heeft onze wensen na 1 gesprek weten te vertalen naar een inspirerend ontwerp!
Stephanie & Jelmer uit Utrecht.                            Bekijk project

Wij kijken terug op het plezierig contact en overleg dat we met je hadden. Je vertaalde onze wensen in creatieve en doordachte ontwerpen. Het vakmanschap die je daarbij tentoonstelde resulteerde dan ook in een schetsontwerp die zonder voorbehoud  door de Welstandcommissie werd goedgekeurd.
Gerke & Janny uit Ede.                                         Bekijk project

Met ’Gevonden willen worden… maar je soms ook willen afsluiten’ leverde Niek Heideman een bijzonder verrassend voorstel. Met als uitgangspunt om in de toegangsopening een mobiel kantoor te plaatsen verbindt Niek Heideman op natuurlijke wijze een aantal complexe gegevens.
Gerard Koek, bestuurslid Expo-Plu, Nijmegen.     Bekijk project

Nieuws

MEI 2020
Verbouw 2^1 woning
Bekijk project

JUNI 2018
Opdracht voor uitbouw in Ede

DECEMBER 2017
Omgevingsvergunning verleend uitbouw Ellecom
Bekijk project

APRIL 2017
Gesprek met wethouder Velthuis van Gemeente Nijmegen over Tijdelijk Anders Gebruik van de Campusbaan.
Bekijk project

MAART 2017
3e plek publieksprijs. Inzending prijsvraag Langs de Waal. Nijmegen / Lent.
Bekijk project

 

Samen Architectuur Maken
adressBinnenweg 39 6955 AV Ellecom
telefoon06 – 40 94 65 15
e-mailinfo@samenarchitectuurmaken.nl
t

adressKvK 09207343
e-mailArchitectenregister 1.140515.016
toolTechniek & Ontwerp Rijnmedia.nl

Samen Architectuur Maken  | Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden.

Architect in Arnhem | Architect in Velp | Architect in Rheden | Architect in Ellecom | Architect in Dieren | Architect in Doesburg | Architect in Elst / Lent | Architect in Nijmegen