Over samen

Samen heeft betrekking op een aantal punten. Ten eerste op mijzelf. Ik vind het belangrijk te weten voor wie ik ontwerp. Ik heb behoefte de persoon te leren kennen en de drijfveren van die persoon te begrijpen. Ten tweede heeft samen betrekking op de opdrachtgever. In gesprek en in het ontwerpproces zal blijken dat u zelf ook belangrijke bijdragen aan het ontwerpproces kunt leveren. Dat maakt het proces vaak ook leuker. Ten derde heeft samen betrekking op de samenwerking met andere zelfstandigen. Bij het maken van bijvoorbeeld een constructieberekening wordt een andere zelfstandige uit mijn netwerk ingeschakeld.

Over mij

Wie ben ik? Mijn naam is Niek Heideman en ik ben opgeleid tot architect. Mijn master Architectuur heb ik behaald aan de academie van bouwkunst in Arnhem (2013). Daarvoor heb ik de bachelor Bouwkunde behaald aan de TU in Delft.

Als persoon ben ik empathisch ingesteld. Ik kan mij goed inleven in de wensen en gedachten van anderen. Vanuit die eigenschap heb ik de behoefte om de mensen waarvoor ik ontwerp te leren kennen. Wat zijn hun denkbeelden en drijfveren? Dat geld evenzo voor de plek waarvoor ik ontwerp. Die wil ik eerst ‘leren kennen’.

Bekijk hier mijn LinkedIn Pagina.

Samen Architectuur Maken
adressBinnenweg 39 6955 AV Ellecom
telefoon06 – 40 94 65 15
e-mailinfo@samenarchitectuurmaken.nl
t

adressKvK 09207343
e-mailArchitectenregister 1.140515.016
toolTechniek & Ontwerp Rijnmedia.nl

Samen Architectuur Maken  | Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden.