Overig

Hier vindt u alle zaken die van belang zijn, maar niet direct een plaats hebben op de andere tabbladen.

 

Visie

Nu het enige tijd geleden is dat ik mijn studie architectuur heb afgerond kan ik weer wat breder naar het vak kijken. Het bovenstaande beeld is genaamd ‘earthrise’. Het is een van de eerste beelden die zijn gemaakt van onze planeet, de blauwe planeet. Het beeld ‘earthrise’ zegt mij dat onze aarde kwetsbaar is. Het is slechts een kleine plek in een onmetelijk grote omgeving. Maar het is de enige plek die wij hebben. Hoe kunnen wij meer in evenwicht komen met onze omgeving?

Architectuur in de brede zin van het woord biedt de mogelijkheid om ons meer bewust te maken van onze omgeving. Laten we samen op zoek gaan naar andere manieren van bestaan. Architectuur biedt die mogelijkheid.

 

Werkwijze

Op basis van gesprekken wordt duidelijk hoe men wil leven. Daaruit volgt een programma van eisen. Het programma van eisen is de organisatie achter het ontwerp. Met behulp van schetsen, maquettes of 3D-computermodellen wordt het ontwerp uitgewerkt. Per ontwerpfase wordt een kostenraming van de bouw gemaakt. Per ontwerpfase wordt afgerekend. Per ontwerpfase wordt bepaald of er (voor)overleg nodig is met overheid, constructeur, installateur, aannemer, etc. Op de overeenkomst tussen opdrachtgever en architect is ‘De Nieuwe Regeling’ (DNR) van toepassing. Waar nodig wordt samengewerkt met een andere zzp-er of bureau uit mijn netwerk.

Overige activiteiten

Zoals uit mijn studie-en werkervaring blijkt ben ik breed opgeleid en heb ik een brede werkervaring (zie account Linked-In). Voor mijn studie architectuur heb ik de studie ruimtelijke ordening afgerond. Dat betekent dat ik U naast ontwerpen ook kan bijstaan bij ruimtelijke procedures. Recente projecten op het vlak van ruimtelijke ordening en stedenbouw komen te staan op de site www.samenruimtemaken.nl. Deze site is nog in aanbouw.

 

Disclaimer

Via deze link vindt u de disclaimer. www.samenarchitectuurmaken.nl/disclaimer/

 

Downloads

Bekijk hier mijn CV

 

Samen Architectuur Maken
adressBinnenweg 39 6955 AV Ellecom
telefoon06 – 40 94 65 15
e-mailinfo@samenarchitectuurmaken.nl
t

adressKvK 09207343
e-mailArchitectenregister 1.140515.016
toolTechniek & Ontwerp Rijnmedia.nl

Samen Architectuur Maken  | Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden.